2010/09/27

NEREA AMILIBIA eta ASIER CUEVAS San Migueleko ( Elgoibar ) IV. igoeran irabazle

Asier Cuevas eibartarrak San Migueleko ( Elgoibar ) IV. igoera irabazi zuen. Asierrek gainera probako errekorra egin zuen 18:35´tan, aurreko marka Josu Arregi azpeitiarrak zuen 19:38´tan. Zorionak Asier!
Kronika honetan agertzen diren argazkiak, azken biak ezik, http://www.elgoibarren.net/ -etik ateratakoak dira.

Iñigo Lariz esfortzu betean. Aurten Iñigo Euskadiko km bertikalean 6. postuan bukatu du sailkatua, eta Haritz Arrieta 7.ean. Zorionak bioi txapeldunak.

Mutilen podiuma: Igor Mancisidor, Asier Cuevas eta Iñigo Lazkano. Zorionak txapeldunak!

Nesken podiuma: Nera Lendinez, Nerea Amilibia eta Ainhoa Lendinez. Zorionak txapeldunak!

Ochoa eibartarra, urtetan dihardu lasterketa ugarietan parte hartzen. Asko ikasi dugu berarengandik. Aupa txapeldun!

Pilar Arriola.

Nerea Amilibia ( eskuman ) Yolandarekin Olazti-Urbasako proban. Nereak San Migueleko igoeran lehen postua lortu zuen azken urteotan bezala, eta hori aurreko egunean Olaztin 23 km pasatxo egin zituela, Olaztin 2. gelditu zen Alizia Olazabalen atzetik. Aurreko astean gainera Italiako nazio-arteko beste proba batean egon zen. Nerea munduko txapelketan 3. postuan dago, eta azken proba egitera aste honetan Malasiara abiatuko da Euskal selekzioko beste partaide batzurekin. Zorionak Nerea, eta gorantziak Jose Mariri!

Asier Cuevas ( ezkerrean ) Gazteluko lagunarekin San Migueleko igoera hasi baino lehen, Elgoibarren.